Nieuwsarchief 2012

 

 

18 december 2012 »
Première Het Bombardement. In aanwezigheid van regisseur Ate de Jong en cast met o.a. Jan Smit, Roos van Erkel, Mike Weerts en Monic Hendrickx. Premièrefoto's toegevoegd.

 

9 december 2012 »
Première De Groeten van Mike. In aanwezigheid van regisseur Maria Peters en cast met o.a. Maas Bronkhuyzen, Faas Wijn, Bracha van Doesgurgh en Leona Philippo. Premièrefoto's toegevoegd.

 

1 december 2012 »
Première Koning van Katoren. In aanwezigheid van regisseur Ben Sombogaart en cast met o.a. Mingus Dagelet en Abbey Hoes. Premièrefoto's toegevoegd.

 

19 november 2012 »
Première Alles is Familie. In aanwezigheid van regisseur Joram Lürsen en cast met o.a. Carice van Houten, Thijs Römer en Benja Bruijning. Premièrefoto's toegevoegd.

 

28 oktober 2012 »
Première Skyfall. In aanwezigheid van Bond girl Bérénice Marlohe. Premièrefoto's toegevoegd.

 

15 oktober 2012 »
Première De Marathon. In aanwezigheid van regisseur Diederick Koopal en cast met o.a. Stefan de Walle, Martin van Waardenberg Marcel Hensema en Mimoun Oaissa. Premièrefoto's toegevoegd.

 

7 oktober 2012 »
Première Sint & Diego de Magische Bron van Myra. In aanwezigheid van regisseur Adel Adelson en cast met o.a. Harold Verwoerd (Coole Piet Diego), Peter Faber, Kathleen Aerts en Jada Borsato. Premièrefoto's toegevoegd.

 

ArjoFrank is aanwezig tijdens het Nederlands Film Festival

 

5 oktober 2012 »
Gala van de Nederlandse Film. Uitreiking van de Gouden Kalveren. Tijdens het Nederlands Film Festival NFF2012. In aanwezigheid van Winnaars en genomineerden met o.a Hannah Hoekstra, Reinout Scholten van Aschat en Jos Stelling. Foto's toegevoegd.

 

3 oktober 2012 »
Première Mijn Vader is een Detective: The Battle. Tijdens het Nederlands Film Festival NFF2012 in aanwezigheid van regisseur Will Wissink en cast met o.a. Cees Geel, Ellen ten Damme en Jeronimo. Premièrefoto's toegevoegd.

 

2 oktober 2012 »
Première ntr: Kort! 2012, 10 korte films. Tijdens het Nederlands Film Festival NFF2012 in aanwezigheid van crew en cast met o.a. Anneke Blok, Christopher Parren, Tjebbo Gerritsma en meer. Premièrefoto's toegevoegd.

 

1 oktober 2012 »
Première The Domino Effect. Tijdens het Nederlands Film Festival NFF2012. In aanwezigheid van regisseur en cast/crew met o.a. Jelka van Houten, Robert de Hoog, Tiya Sircar, Manish Dayal, Indraneel Bhattacharya, Priyamvada Sawant en Xu Linshu. Premièrefoto's toegevoegd.

 

1 oktober 2012 »
Onthulling gouden tegels voor Beste acteur (Nasrdin Dchar) en actrice (Carice van Houten) 2011 op de Talent & Pro Filmboulevard. Tijdens het Nederlands Film Festival 2012. Foto's toegevoegd.

 

30 september 2012 »
Première De Entertainer. Tijdens het Nederlands Film Festival NFF2012. In aanwezigheid van Paul de Leeuw. Premièrefoto's toegevoegd.

 

30 september 2012 »
Première Silent City. Tijdens het Nederlands Film Festival NFF2012. In aanwezigheid van regisseur Threes Anna en cast met o.a. Laurence Roothooft. Premièrefoto's toegevoegd.

 

29 september 2012 »
Première Het Meisje en de Dood. Tijdens het Nederlands Film Festival NFF2012. In aanwezigheid van regisseur Jos Stelling en hoofdrolspeelster Sylvia Hoeks. Premièrefoto's toegevoegd.

 

29 september 2012 »
Première Mees Kees. Tijdens het Nederlands Film Festival NFF2012. In aanwezigheid van regisseur en cast/crew met o.a. Willem Voogd en Sanne Wallis de Vries. Premièrefoto's toegevoegd.

 

 

28 september 2012 »
Première Bellicher: Cel. Tijdens het Nederlands Film Festival NFF2012. In aanwezigheid van regisseur en cast/crew met o.a. Daan Schuurmans, Anniek Pheifer en Tim Murck. Premièrefoto's toegevoegd.

 

27 september 2012 »
Première Dark Blood. Tijdens het Nederlands Film Festival NFF2012. In aanwezigheid van regisseur George Sluizer en cast/crew met o.a. George Aguilar. Premièrefoto's toegevoegd.

 

26 september 2012 »
Première Nono, het Zigzag Kind. Openingsfilm van het Nederlands Film Festival NFF2012. In aanwezigheid van regisseur en cast met o.a. Jessica Zeylmaker, Thomas Simon en Fedja van Huêt. Premièrefoto's toegevoegd.

 

14 september 2012 »
Première Beasts of the Southern Wild. Openingsfilm van Film by the Sea. In aanwezigheid van o.a. Prins Willem Alexander. Premièrefoto's toegevoegd.

 

11 september 2012 »
Première Ted. In aanwezigheid van hoofdrolspeler Mark Wahlberg. Premièrefoto's toegevoegd.

 

10 september 2012 »
Première Deal. In aanwezigheid van regisseur Eddy Terstall en cast met Teun Kuilboer en Roberta Petzoldt. Premièrefoto's toegevoegd.

 

3 september 2012 »
Première De Verbouwing. In aanwezigheid van regisseur en cast met o.a. Tjitske Reidinga, Peter Blok, Mark Rietman, Eugene Bervoets, Alex Hendrickx en Nanette Drazic. Premièrefoto's toegevoegd.

 

14 juli 2012 »
Première Brave. In aanwezigheid van Nederlandse stemacteurs met o.a Marieke Dollekamp, Elaine Hakkaar, Marjolijn Touw en Ernst Daniël Smid. Premièrefoto's toegevoegd.

 

12 juli 2012 »
Première Madagascar 3 Op Avontuur In Europa. In aanwezigheid van Nederlandse stemacteurs met o.a Rogier Komproe, John Jones, Murth Mossel, Charly Luske en Jessika Mendels. Premièrefoto's toegevoegd.

 

7 juli 2012 »
Première Step Up 4 Miami Heat. In aanwezigheid van regisseur Scott Speer en cast Kathryn McCormick en Ryan Guzman. Premièrefoto's toegevoegd.

 

24 juni 2012 »
Première Brammetje Baas. In aanwezigheid van regisseur Anna van der Heide en cast met o.a. Coen van Overdam, Katja Herbers, Tjebbo Gerritsma en Egber-Jan Weber. Premièrefoto's toegevoegd.

 

31 mei 2012 »
Première Webcam. In aanwezigheid van regisseur Marc van Uchelen en cast met o.a. Angelique de Bruijne en Tara Baerveldt. Premièrefoto's toegevoegd.

 

20 mei 2012 »
Set bezoek Sint & Diego de Magische Bron van Myra. Een film van Adel Adelson. Op de set o.a. Jada Borsato, Kathleen Aerts en Ferri Somogyi. Setfoto's toegevoegd.

 

18, 19 mei 2012 »
Set bezoek Het Bombardement (dag 9). Een film van Ate de Jong. Op de set o.a. Jan Smit, Roos van Erkel en Jelle Palmaerts. Setfoto's toegevoegd.

 

17 mei 2012 »
Set bezoek Het Bombardement (dag 8). Een film van Ate de Jong. Op de set o.a. Roos van Erkel, Mike de Weert en Monic Hendrickx. Setfoto's toegevoegd.

 

7 mei 2012 »
Première Jackie. In aanwezigheid regisseur en cast met o.a. Jelka van Houten, Holly Hunter en Carice van Houen. Premièrefoto's toegevoegd.

 

5 mei 2012 »
Set bezoek De Groeten van Mike (dag 16). Een film van Maria Peters. Op de set o.a. Maas Bronkhuyzen, Faas Wijn en Margreet Boersbroek. Setfoto's toegevoegd.

 

21 april 2012 »
Set bezoek De Groeten van Mike (dag 9). Een film van Maria Peters. Op de set o.a. Maas Bronkhuyzen, Faas Wijn, Leona Philippo en Carine Crutzen. Setfoto's toegevoegd.

 

 

7 april 2012 »
Première Kauwboy. In aanwezigheid regisseur en cast met o.a. Loek Peters, Rick Lens en Susan Radder. Premièrefoto's toegevoegd.

 

31 maart 2012 »
Première Mijn avonturen door V. Swchwrm. In aanwezigheid van regisseurs en cast met o.a. Georgina Verbaan, Hans Dagelet en Dennis Reinsma. Premièrefoto's toegevoegd.

 

26 maart 2012 »
Première American Pie: Reunion. In aanwezigheid van regisseurs en cast met o.a. Seann William Scott (Stifler), Thomas Ian Nicholas (Kevin), Tara Reid (Vicky), Eddie Kaye Thomas (Finch). Premièrefoto's toegevoegd.

 

25 maart 2012 »
Filmcasting Spijt, voor de verfilming van het gelijknamige boek van Carry Slee. In aanwezigheid van regisseur Dave Schram en schrijfster Carry Slee. Foto's toegevoegd.

 

20 maart 2012 »
Première Anton Corbijn: Inside Out. In aanwezigheid van o.a. Anton Corbijn, Klaartje Quirijns en Thekla Reuten. Premièrefoto's toegevoegd.

 

19 maart 2012 »
Première Quiz. In aanwezigheid van cast met o.a. Barry Atsma, Pierre Bokma, Kim van Kooten en Hanna Verboom. Premièrefoto's toegevoegd.

 

12 maart 2012 »
Uitreiking van de Rembrandt Awards 2012. In aanwezigheid van winnaars en genomineerden met o.a Carice van Houten, Susan Visser, Will Koopman, Linda de Mol en Dave Schram. Foto's toegevoegd.

 

27 februari 2012 »
Première Plan C. In aanwezigheid van cast met o.a. Ruben van der Meer, Ton Kas en René van 't Hof. Premièrefoto's toegevoegd.

 

19 februari 2012 »
Première Sprookjesboom De Film. In aanwezigheid van stemmencast met o.a. Ali B en Hero Muller. Premièrefoto's toegevoegd.

 

13 februari 2012 »
Première Zombibi. In aanwezigheid van cast met o.a. Sergio Hasselbaink, Mimoun Ouled Radi, Yahya Gaier en Gigi Ravelli. Premièrefoto's toegevoegd.

 

11 februari 2012 »
Première Tony 10. In aanwezigheid van cast met o.a. Faas Wijn, Jeroen Spitzenberger en Rifka Lodeizen. Premièrefoto's toegevoegd.

 

9 februari 2012 »
Première De Goede Dood. Een film naar het gelijknamige toneelstuk. Openingsfilm van Filmfestival The End. In aanwezigheid van cast met o.a. Wilbert Gieske, Peter Tuinman en Will van Kralingen. Premièrefoto's toegevoegd.

 

6 februari 2012 »
Première Als je verliefd wordt. In aanwezigheid van cast met o.a. Fajah Lourens en Bas Muijs. Premièrefoto's toegevoegd.

 

4 februari 2012 »
Première Achtste-Groepers Huilen Niet. In aanwezigheid van cast met o.a. Hanna Obbeek, Johanna ter Steege en Nils Verkooijen. Premièrefoto's toegevoegd.

 

23 januari 2012 »
Première Black Out. In aanwezigheid van cast met o.a. Raymond Thiry, Kim van Kooten, Birgit Schuurman en Robert de Hoog. Premièrefoto's toegevoegd.

 

21 januari 2012 »
Première The Muppets. In aanwezigheid van Nederlandse voice cast met o.a. Wim T Schippers, Roué Verveer, Murth Mossel en Howard Komproe. Premièrefoto's toegevoegd.

 

15 januari 2012 »
Première Süskind. In aanwezigheid van cast met o.a. Jeroen Spitzenberger, Nyncke Beekhuyzen, Katja Herbers en Nasrdin Dchar. Premièrefoto's toegevoegd.

 

3 januari 2012 »
Première Doodslag. In aanwezigheid van cast met o.a. Theo Maassen, Maryam Hassouni en Gijs Scholten van Achat. Premièrefoto's toegevoegd.

 

 

 

 

Première

 

Actueel »
Direct naar de meest recente foto's van galapremières.

 

Overzicht »
Direct naar het premièreoverzicht.

 

 

Nieuws

 

Actueel »
Direct naar heetste nieuws.

 

 

Nieuwsarchief 2018 »
Alle nieuwsberichten uit 2018 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2017 »
Alle nieuwsberichten uit 2017 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2016 »
Alle nieuwsberichten uit 2016 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2015 »
Alle nieuwsberichten uit 2015 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2014 »
Alle nieuwsberichten uit 2014 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2013 »
Alle nieuwsberichten uit 2013 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2012 »
Alle nieuwsberichten uit 2012 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2011 »
Alle nieuwsberichten uit 2011 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2010 »
Alle nieuwsberichten uit 2010 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2009 »
Alle nieuwsberichten uit 2009 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2008 »
Alle nieuwsberichten uit 2008 met links naar de foto's.

 

 

 

© ArjoFrank

ArjoFrank Fotografie