Nieuwsarchief 2013

 

 

14 december 2013 »
Première Hemel op Aarde. In aanwezigheid van regisseur Pieter Kuijpers en cast met o.a. Huub Stapel, Jeroen van Koningsbrugge, Lies Visschedijk, Bram van Schie en Ella june Henrard. Premièrefoto's toegevoegd.

 

8 december 2013 »
Première Mees Kees op Kamp. In aanwezigheid van regisseur Barbara Bredero en cast met o.a. Willem Voogd, Sanne Wallis de Vries, Felix Osinga, Brent Thomassen en Hannah Hoekstra. Premièrefoto's toegevoegd.

 

7 december 2013 »
Première Finn. In aanwezigheid van regisseur Frans Weisz en cast met o.a. Daan Schuurmans, Hanna Verboom, Mels van der Hoeven en Jan Decleir. Premièrefoto's toegevoegd.

 

3 december 2013 »
Première BRO's before HO's. In aanwezigheid van regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil en cast met o.a. Tim Haars, Daniël Arends en Sylvia Hoeks. Premièrefoto's toegevoegd.

 

2 december 2013 »
Première Soof. In aanwezigheid van regisseur Antoinette Beumer en cast met o.a. Lies Visschedijk, Fedja van Huêt en Dan Karaty. Premièrefoto's toegevoegd.

 

27 november 2013 »
Première Midden in de Winternacht. In aanwezigheid van regisseur Lourens Blok en cast met o.a. Jeroen van Koningsbrugge, Dennis Reinsma, Dana Goldberg en Arjan Ederveen. Premièrefoto's toegevoegd.

 

25 november 2013 »
Première Mannenharten. In aanwezigheid van regisseur Mark de Cloe en cast met o.a. Jeroen Spitzenberger, Barry Atsma, Daan Schuurmans, Georgina Verbaan, Hadewych Minis en Katja Herbers. Premièrefoto's toegevoegd.

 

11 november 2013 »
Lancering van het boek Antiglamour. In aanwezigheid van auteurs Carice van Houten en Halina Reijn. Foto's toegevoegd.

 

4 november 2013 »
Première Het Diner. In aanwezigheid van regisseur Menno Meyjes en cast met o.a. Daan Schuurmans, Kim van Kooten, Jacob Derwig en Thekla Reuten. Premièrefoto's toegevoegd.

 

14 oktober 2013 »
Première Feuten:Het Feestje. In aanwezigheid van regisseur Lourens Blok en cast met o.a. Hanna Verboom, Tim Murck en Manuel Broekman. Premièrefoto's toegevoegd.

 

ArjoFrank is aanwezig tijdens het Nederlands Film Festival

 

4 oktober 2013 »
Uitreiking van de Gouden Kalveren 2013 tijdens het Gala van de Nederlandse Film.In aanwezigheid van genomineerden en winnaars met o.a. Hadewych Minis en Marc van Warmerdam. Foto's toegevoegd.

 

2 oktober 2013 »
Première Chez Nous tijdens het Nederlands Film Festival NFF2013. In aanwezigheid van regisseur Tim Oliehoek en cast met o.a. Alex Klaasen, Thomas Acda, Isa Hoes, Achmed Akkabi en Tina de Bruin. Premièrefoto's toegevoegd.

 

1 oktober 2013 »
Première Overspel II tijdens het Nederlands Film Festival NFF2013. In aanwezigheid van regisseurs Frank Ketelaar, Albert Jan van Rees en cast met o.a. Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Rifka Lodeizen en Ramsey Nasr. Premièrefoto's toegevoegd.

 

 

30 september 2013 »
Première nrt: Kort 2013 tijdens het Nederlands Film Festival NFF2013. In aanwezigheid van regisseurs, scenaristen en cast met o.a. Guido van Driel, Juda Goslinga, Sanne Vogel, Maartje Remmers en Jennifer Welts. Premièrefoto's toegevoegd.

 

28 september 2013 »
Première Met Jou Heb Ik Geleerd tijdens het Nederlands Film Festival NFF2013. In aanwezigheid van regisseur Wilfred Evers en cast met Joris Linssen en Caramba. Premièrefoto's toegevoegd.

 

27 september 2013 »
Première De Prooi tijdens het Nederlands Film Festival NFF2013. In aanwezigheid van regisseur Theu Boermans en cast met o.a. Pierre Bokma, Anniek Pheifer en Victor Löw. Premièrefoto's toegevoegd.

 

27 september 2013 »
Onthulling gouden tegels voor Beste acteur (Reinout Scholten van Aschat) en actrice (Hannah Hoekstra) 2012 op de Talent & Pro Filmboulevard. Tijdens het Nederlands Film Festival 2013. Foto's toegevoegd.

 

26 september 2013 »
Première 48 minuten tijdens het Nederlands Film Festival NFF2013. In aanwezigheid van regisseurs en cast met o.a. Pamela Teves, Raymi Sambo, Sanne Gloria Verboom, William Spaaij en Luca Hollestelle. Premièrefoto's toegevoegd.

 

26 september 2013 »
Première Zusjes tijdens het Nederlands Film Festival NFF2013. In aanwezigheid van regisseur Dana Nechushtan en cast met o.a. Charlie Chan Dagelet, Chloé Leenheer, Loek Peters en Terence Scheurs. Premièrefoto's toegevoegd.

 

25 september 2013 »
Première Hoe Duur was de Suiker. Opening van het Nederlands Film Festival. In aanwezigheid van regisseur Jean van de Velde en cast met o.a. Gaite Jansen, Yootha Wong-Loi-Sing, Benja Bruijning, Yannick van de Velde en Anna Raadsveld. Premièrefoto's toegevoegd.

 

21 september 2013 »
Première Planes. In aanwezigheid van Nederlandse voice cast met o.a. André Kuipers, Rogier Komproe en Sanne Wallis de Vries. Premièrefoto's toegevoegd.

 

16 september 2013 »
Première Wolf. In aanwezigheid van regisseur Jim Taihuttu en cast met o.a. Marwan Kenzari, Narsdin Dchar, Raymond Thiry, Bo Maertens, Slimane Dazi en Jacob Derwig. Premièrefoto's toegevoegd.

 

11 september 2013 »
Trailerpremière Mannenharten. In aanwezigheid van regisseur Mark de Cloe en cast met o.a. Jeroen Spitzenberger, Teun Kuilboer, Fabian Jansen, Kim Feestra, Katja Herbers, Georgina Verbaan en Hadewich Minis. Foto's toegevoegd.

 

9 september 2013 »
Première Smoorverliefd. In aanwezigheid van regisseur Hilde van Mieghem en cast met o.a. Anna Drijver, Susan Visser, Anna Raadsveld, Beatrice Hillen en Tarikh Janssen. Premièrefoto's toegevoegd.

 

26 augustus 2013 »
Première Borgman. In aanwezigheid van regisseur Alex van Warmerdam en cast met o.a. Hadewych Minis, Eva van de Wijdeven, Annet Malherbe, Pierre Bokma en Reinout Scholten van Aschat. Premièrefoto's toegevoegd.

 

17 juni 2013 »
Première Spijt!. In aanwezigheid van regisseur Dave Schram en cast met o.a. Stefan Collier, Robin Boissevain, Dorus Witte, Nils Verkooijen, Rick van Elk en Charlotte Bakker. Premièrefoto's toegevoegd.

 

 

29 mei 2013 »
Uitreiking van de Rembrandt Awards 2013. In aanwezigheid van nationale winnaars met o.a. Carice van Houten, Thijs Römer en Racoon. Awardfoto's toegevoegd.

 

21 mei 2013 »
Castpresentaie Toscaanse Bruiloft. In aanwezigheid van regisseur Johan Nijenhuis en cast met o.a. Jan Kooijman, Lieke van Lexmond, Simone Kleinsma en Ernst Daniël Smid. Castpresentatiefoto's toegevoegd.

 

22 april 2013 »
Première Iron Man 3. In aanwezigheid van vele BN'ers met o.a. Wibi Soerjadi, Leona Philippo, Laura van Kaam en Kensington. Premièrefoto's toegevoegd.

 

8 april 2013 »
Première Daglicht. In aanwezigheid van regisseur Diederik van Rooijen en cast met o.a. Angela Schijf, Fedja van Huêt, Daniël Verbaan en Monique van de Ven. Premièrefoto's toegevoegd.

 

18 maart 2013 »
Première Valentino. In aanwezigheid van regisseur Remy van Heugten en cast met o.a. Najib Amhali, Elise Schaap, Johnny de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen. Premièrefoto's toegevoegd.

 

10 maart 2013 »
Première &Me. In aanwezigheid van regisseur Norbert ter Hall en acteurs Teun Luijkx, Mark Waschke en Pamela Knaack. Premièrefoto's toegevoegd.

 

18 februari 2013 »
Première Arbitrage. In aanwezigheid van regisseur Nicholas Jarecki en acteur Richard Gere. Premièrefoto's toegevoegd.

 

11 februari 2013 »
Première Ushi Must Marry. In aanwezigheid van regisseur Paul Ruven en cast met Wendy van Dijk en Hiromi Tojo. Premièrefoto's toegevoegd.

 

10 februari 2013 »
Première Bobby en de Geestenjagers. In aanwezigheid van regisseur Martin Lagestee en cast met o.a. Nils Verkooijen, Jelle Stout en Max van den Burg. Premièrefoto's toegevoegd.

 

6 februari 2013 »
Nieuwe foto viewer op de première pagina's 2013. Nu kunnen ipad, ipod en iphone gebruikers ook de foto's bekijken. Verbeterde interface voor touchscreen.

 

28 januari 2013 »
Première Verliefd op Ibiza. In aanwezigheid van regisseur Johan Nijenhuis en cast met o.a. Willeke van Ammelrooy, Jim Bakkum, Armin van Buuren (tevens muziek), Rick Engelkes en Kim Feenstra. Premièrefoto's toegevoegd.

 

23 januari 2013 »
Première De Wederopstanding van een Klootzak. Openingsfilm van het Internationaal Filmfestival Rotterdam (IFFR 2013). In aanwezigheid van regisseur Guido van Driel en cast met o.a. Juda Goslinga, Goua Robert Grovogui, Rian Gerritsen en Katrien van Beurden. Premièrefoto's toegevoegd.

 

14 januari 2013 »
Première Django Unchained. In aanwezigheid van veel bn'ers a.o. Leona Philippo, Jeroen van Koningsbrugge, Eddy Zoëy en Monique Sluyter. Premièrefoto's toegevoegd.

 

6 januari 2013 »
Première Finding Nemo 3D. In aanwezigheid van regisseur Arnold Gelderman en nederlandse voicecast met o.a. Jasper Sohier, Marjolijn Touw, Ron Brandsteder en Henny Huisman. Premièrefoto's toegevoegd.

 

 

 

 

Première

 

Actueel »
Direct naar de meest recente foto's van galapremières.

 

Overzicht »
Direct naar het premièreoverzicht.

 

 

Nieuws

 

Actueel »
Direct naar heetste nieuws.

 

 

Nieuwsarchief 2018 »
Alle nieuwsberichten uit 2018 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2017 »
Alle nieuwsberichten uit 2017 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2016 »
Alle nieuwsberichten uit 2016 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2015 »
Alle nieuwsberichten uit 2015 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2014 »
Alle nieuwsberichten uit 2014 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2013 »
Alle nieuwsberichten uit 2013 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2012 »
Alle nieuwsberichten uit 2012 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2011 »
Alle nieuwsberichten uit 2011 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2010 »
Alle nieuwsberichten uit 2010 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2009 »
Alle nieuwsberichten uit 2009 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2008 »
Alle nieuwsberichten uit 2008 met links naar de foto's.

 

 

 

© ArjoFrank

ArjoFrank Fotografie