Nieuwsarchief 2014

 

 

1 december 2014 »
Première Gooische Vrouwen 2. In aanwezigheid van de regisseur Will Koopman en cast met o.a Linda de Mol, Lies Visschedijk, Susan Visser, Tjitske Reidinga en Peter Paul Muller. Premièrefoto's toegevoegd.

 

22 november 2014 »
Première Mees Kees op de Planken. In aanwezigheid van de regisseur Barbara Bredero en cast met o.a Willem Voogd, Brent Thomassen, Felix Osinga, Sanne Wallis de Vries en Vivienne van den Assem. Premièrefoto's toegevoegd.

 

17 november 2014 »
Première Wiplala. In aanwezigheid van de regisseur Tim Oliehoek en cast met o.a. Géza Weisz, Peter Paul Muller, Sasha Mylanus en Kee Ketelaar. Premièrefoto's toegevoegd.

 

13 november 2014 »
Persdag Mees Kees op de Planken. In aanwezigheid van de regisseur Barbara Bredero en cast met o.a Willem Voogd, Brent Thomassen, Felix Osinga, Sanne Wallis de Vries en Vivienne van den Assem. Foto's toegevoegd.

 

11 november 2014 »
Première Samba. In aanwezigheid van de regisseurs Eric Toledano en Olivier Nakache. Premièrefoto's toegevoegd.

 

27 oktober 2014 »
Première Pak van mijn Hart bij JT Hilversum, in aanwezigheid van regisseur Kees van Nieuwkerk en cast met o.a. Chantal Janzen , Benja Bruijning, Fedja van Huêt en Halina Reijn. Premièrefoto's toegevoegd.

 

21 oktober 2014 »
Première Fury op de militaire basis de Bernhardkazerne te Amersfoort, in aanwezigheid van regisseur David Ayer (Sabotage, End of Watch) en acteur Logan Lerman (Percy Jackson, Perks of Being a Wallflower, Noah). Premièrefoto's toegevoegd.

 

20 oktober 2014 »
Première Dansen op de Vulkaan. In aanwezigheid van regisseur Adriënne Wurpel, initiatiefnemers Nils Verkooijen en Sjors Mans en cast met o.a. Nils Verkooijen, Bas van Prooijen, Marcel Musters, Mouna Goeman Borgesius en Gina van Os. Premièrefoto's toegevoegd.

 

11 oktober 2014 »
Première Het Leven Volgens Nino. Openingsfilm van het Cinekid Festival 2014. In aanwezigheid van regisseur Simone van Dusseldorp en cast met Koen de Graeve, Rifka Lodeizen, Rohan Timmermans en Arend Bouwmeester. Premièrefoto's toegevoegd.

 

ArjoFrank is aanwezig tijdens het Nederlands Film Festival

 

3 oktober 2014 »
Uitreiking van de Gouden Kalveren 2014 tijdens het Gala van de Nederlandse Film. In aanwezigheid van genomineerden en winnaars met o.a. Gijs Naber en Abbey Hoes. Foto's toegevoegd.

 

30 september 2014 »
Première Aanmodderfakker. In aanwezigheid van regisseur Michiel ten Horn en cast met o.a. Gijs Naber, Roos Wiltink, Anniek Pheifer en Martijn Hillenius. Premièrefoto's toegevoegd.

 

30 september 2014 »
Première A'DAM &emp; E.V.A. 2. In aanwezigheid van regisseur Norbert ter Hall en cast met o.a. Eva van de Wijdeven, Teun Luijkx, Urmie Plein en Rick Paul van Mulligen. Premièrefoto's toegevoegd.

 

30 september 2014 »
Onthulling gouden tegels voor Beste acteur (Marwan Kenzari - WOLF) en actrice (Hadewych Minis - BORGMAN) 2013 op de Talent & Pro Filmboulevard. Tijdens het Nederlands Film Festival 2014. Foto's toegevoegd.

 

29 september 2014 »
Première Wonderbroeders. In aanwezigheid van regisseur Johan Timmers en cast met Ton Kas, Egbert Jan Weeber, Kees Hulst, Martin van Waardenberg, Thomas Acda en Noortje Herlaar. Premièrefoto's toegevoegd.

 

29 september 2014 »
Setbezoek Homies in Weesp. Aanwezig op de set regisseur Jon Karthaus en cast met o.a. Robert de Hoog, Manuel broekman, Gijs Naber, Tibor Lukács, Charlie Chan Dagelet, Carolien Spoor en Kiki van Deursen. Setfoto's toegevoegd.

 

28 september 2014 »
Première U Kunt Nog Stemmen. In aanwezigheid van regisseur Emma Westermann en cast met Jamai Loman, Jim Bakkum, Hind Laroussi, Dewi Pechler, Marieke van Ginneken Zosja El Rhazi, Yuli Minguel, Joël de Tombe en Bas Nibbelke. Premièrefoto's toegevoegd.

 

28 september 2014 »
Première Brozer. In aanwezigheid van regisseur Mijke de Jong en cast met Adelheid Roosen, Lieneke Le Roux en Marnie Blok. Premièrefoto's toegevoegd.

 

28 september 2014 »
Première Zomer. In aanwezigheid van regisseur Colette Bothof en cast met o.a. Sigrid ten Napel, Jade Olieberg, Martijn Lakemeijer en Guido Pollemans. Premièrefoto's toegevoegd.

 

 

27 september 2014 »
Première Marco: De Weg Terug. In aanwezigheid van regisseur Denise Janzée, Marco Bakker en Willeke van Ammelrooy. Premièrefoto's toegevoegd.

 

27 september 2014 »
Première Infiltrant. In aanwezigheid van regisseur Shariff Korver en cast met o.a. Nasrdin Dchar, Walid Benmbarek, Rachid El Ghazaoui (Appa) en Betty Schuurman. Premièrefoto's toegevoegd.

 

27 september 2014 »
Première Bittersweet. In aanwezigheid van regisseur Marieke Niestadt en cast met o.a. Lucia Rijker en Diana Prazak. Premièrefoto's toegevoegd.

 

27 september 2014 »
Première Dummie de Mummie. In aanwezigheid van regisseur Pim van Hoeve en cast met o.a. Roeland Fernhout, Jennifer Hoffman en Julian Ras. Premièrefoto's toegevoegd.

 

26 september 2014 »
Première Hollands Hoop. In aanwezigheid van regisseur Dana Nechustan en cast met o.a. Marcel Hensema, Martijn Lakemeijer en Cynthia Abma. Premièrefoto's toegevoegd.

 

25 september 2014 »
Première In Jouw Naam. In aanwezigheid van regisseur Marco van Geffen en cast met Lotte Verbeek. Premièrefoto's toegevoegd.

 

25 september 2014 »
Première 2/11 Het Spel van de Wolf. In aanwezigheid van regisseur Thomas Korthals Altes en cast met o.a. Susan Visser, Johan Leysen, Merijn de Jong, Mike Reus, Lotje van Lunteren, Tijn Docter en Pierre Bokma. Premièrefoto's toegevoegd.

 

25 september 2014 »
Première Platina Blues. In aanwezigheid van regisseur Threes Anna en Thé Lau. Premièrefoto's toegevoegd.

 

25 september 2014 »
Bekendmaking van de Top 3 UPC Gouden Kalf beste Publieksfilm. De Nieuwe Wildernis, Hoe Duur was de Suiker, Soof. Tijdens het Nederlands Film Festival 2014. Foto's toegevoegd.

 

24 september 2014 »
Première Bloedlink. In aanwezigheid van regisseur Joram Lürsen en cast met Tygo Gernandt, Sarah Chronis en Marwan Kenzari. Opening van het Nederlands Film Festival NFF2014. Premièrefoto's toegevoegd.

 

22 september 2014 »
Première Pijnstillers. In aanwezigheid van regisseur Tessa Schram en cast met o.a. Gijs Blom, Birgit Schuurman, Susan Radder, Masimo Pesik, Lara Leijs, Anouar Ennali en Kees Boot. Premièrefoto's toegevoegd.

 

17 september 2014 »
Castpresentatie Publieke Werken. In aanwezigheid van regisseur Joram Lürsen, schijver Thomas Rosenboom en cast met Gijs Scholten van Aschat, Jacob Derwig, Rifka Lodeizen en Juda Goslinga. Foto's toegevoegd.

 

15 september 2014 »
Première What If. Opening van de Nationale Filmdagen. In aanwezigheid van hoofrolspeler Daniel Radcliffe. Premièrefoto's toegevoegd.

 

12 september 2014 »
Première Dorsvloer Vol Confetti. Opening van Film by the Sea 2014. In aanwezigheid van regisseur Tallulah Schab en cast met o.a. Hendrikje Nieuwerf, Suzan Boogaerdt, Steven van Watermeulen, Yannick de Waal en Tom van Kessel. Premièrefoto's toegevoegd.

 

8 september 2014 »
Première Nena. In aanwezigheid van regisseur Saskia Diesing en cast met o.a. Abbey Hoes, Uwe Ochsenknecht, Gijs Blom en Monic Hendrickx. Premièrefoto's toegevoegd.

 

1 september 2014 »
Première A Most Wanted Man. In aanwezigheid van regisseur Anton Corbijn. Premièrefoto's toegevoegd.

 

24 augustus 2014 »
Setfotografie Sinterklaas & Diego: Hie Geheim van de Ring. Aanwezig op de set regisseur Roy Poortmans en cast met Peter Faber, Harold Verwoert, Ron Boszhard, Ernst Daniël Smid, Johnny Kraaijkamp jr., Jeffrey Erens, Anna Speller, Coosje Smid, Merel de Zwart en Jelle Ozinga. Setfoto's toegevoegd.

 

18 augustus 2014 »
Première De Overgave. In aanwezigheid van regisseur Paul Ruven en cast met o.a. Dave Mantel, Sheena Tchai, Rick Engelkes en Dave Roelvink. Premièrefoto's toegevoegd.

 

27 juli 2014 »
Setbezoek Michiel De Ruyter in Amsterdam. Aanwezig op de set regisseur Roel Reiné en cast met o.a. Sanne Langelaar (Anna de Ruyter), Nils Verkooijen (Engel de Ruyter), Jada Borsato (Neeltje de Ruyter), Tygo Gernandt (van Ghent), Lukas Dijkema (Van Brakel), . Setfoto's toegevoegd.

 

 

6 juli 2014 »
Première Loenatik, Te Gek! In aanwezigheid van regisseur Johan Timmers en cast met o.a. Karen van Holst Pellekaan, Martin van Waardenberg, Dick van der Toorn, Catharina Haverkanp en John Buijsman. Premièrefoto's toegevoegd.

 

1 juli 2014 »
Setbezoek Michiel De Ruyter in Lelystad. Aanwezig op de set regisseur Roel Reiné en cast met o.a. Frank Lammers (Michiel de Ruyter), Lukas Dijkema (Van Brakel), Roeland Fernhout (Cornelis de Witt), Bas van Prooijen (Gijs). Setfoto's toegevoegd.

 

30 juni 2014 »
Première Oorlogsgeheimen. In aanwezigheid van regisseur Dennis Bots en cast met o.a. Maas Bronkhuyzen, Pippa Allen, Joes Brauers, Loek Peters en Eva Duijvestein. Premièrefoto's toegevoegd.

 

9 juni 2014 »
Première Stuk. In aanwezigheid van regisseur Steven de Jong en cast met o.a. Yolanthe Sneijder-Cabau, Jackie van Parijs, Pleuni Touw en Cas Jansen. Premièrefoto's toegevoegd.

 

9 mei 2014 »
Castpresentatie Michiel de Ruyter. In aanwezigheid van regisseur Roel Reiné en cast met o.a. Frank Lammers, Sanne Langelaar, Barry Atsma en Lieke van Lexmond. Foto's toegevoegd.

 

14 april 2014 »
Première De Poel. In aanwezigheid van regisseur Chris Mitchell en cast met o.a. Gijs Scholten van Aschat, Carine Crutzen, Alex Hendrickx en Jamie Grand. Premièrefoto's toegevoegd.

 

7 april 2014 »
Première Toen Was Geluk Heel Gewoon. In aanwezigheid van regisseur Ineke Houtman en cast met o.a. Gerard Cox, Joke Bruijs, Sjoer Pleijsier en Tina de Bruin. Premièrefoto's toegevoegd.

 

6 april 2014 »
Première Supernova. In aanwezigheid van regisseur Tamar van den Dop en cast met o.a. Gaite Jansen, Elise van 't Laar en Bob Schwarze. Premièrefoto's toegevoegd.

 

1 april 2014 »
Première the Other Woman. In aanwezigheid van de cast met Cameron Diaz, Leslie Mann en Kate Upton. Premièrefoto's toegevoegd.

 

30 maart 2014 »
Première Lucia De B. In aanwezigheid van regisseur Paula van der Oest en cast met o.a. Ariane Schluter, Sallie Harmsen, Annet Malherbe, Fedja van Huêt, Barry Atsma en Marcel Musters. Premièrefoto's toegevoegd.

 

26 maart 2014 »
Première Captain America: The Winter Soldier. In aanwezigheid van o.a. Dave matel, Christina Curry, Guido Spek, Abbey Hoes, Mainstreet en Go Back to the Zoo. Premièrefoto's toegevoegd.

 

24 maart 2014 »
Première Yves Saint Laurent. In aanwezigheid van mode minned Nederland met o.a. Lauren Verster, Mart Visser, Piet Paris en Frederique van der Wal. Premièrefoto's toegevoegd.

 

10 maart 2014 »
Première Hartenstraat. In aanwezigheid van regisseur Sanne Vogel en cast met o.a. Marwan Kenzari, Bracha van Doesburgh, Tygo Gernandt en Georgina Verbaan. Premièrefoto's toegevoegd.

 

24 februari 2014 »
Première Kenau. In aanwezigheid van regisseur Maarten Treurniet en cast met o.a. Monic Hendrickx, Barry Atsma, Sallie Harmsen, Sophie van Winden en Lisa Smit. Premièrefoto's toegevoegd.

 

19 februari 2014 »
Première 12 Years a Slave. In aanwezigheid van regisseur Steve McQueen. Premièrefoto's toegevoegd.

 

10 februari 2014 »
Première Kankerlijers. In aanwezigheid van regisseur Lodewijk Crijns en cast met o.a. Kees Boot, Massimo Pesik, Gijs Blom en Jasha Rudge. Premièrefoto's toegevoegd.

 

27 januari 2014 »
Première Toscaanse Bruiloft. In aanwezigheid van regisseur Johan Nijenhuis en cast met o.a. Jan Kooijman, Sophie van Oers, Diederik Ebbinge, Lieke van Lexmond, Ernst Daniël Smid en Simone Kleinsma. Premièrefoto's toegevoegd.

 

26 januari 2014 »
Auditiedag Pijnstillers. In aanwezigheid van regisseur Tessa Schram en auditanten o.a. Thijs Römer, Jesssica Zijlmaker, Lennart Timmerman, Dave Schram en Maria Peters. Foto's toegevoegd.

 

22 januari 2014 »
Première Qissa. Openingsfilm van IFFR 2013. In aanwezigheid van regisseur Anub Singh en cast met o.a. Rasika Dugal, Tillotama Shome en Tisca Chopra. Premièrefoto's toegevoegd.

 

 

 

 

Première

 

Actueel »
Direct naar de meest recente foto's van galapremières.

 

Overzicht »
Direct naar het premièreoverzicht.

 

 

Nieuws

 

Actueel »
Direct naar heetste nieuws.

 

 

Nieuwsarchief 2018 »
Alle nieuwsberichten uit 2018 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2017 »
Alle nieuwsberichten uit 2017 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2016 »
Alle nieuwsberichten uit 2016 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2015 »
Alle nieuwsberichten uit 2015 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2014 »
Alle nieuwsberichten uit 2014 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2013 »
Alle nieuwsberichten uit 2013 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2012 »
Alle nieuwsberichten uit 2012 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2011 »
Alle nieuwsberichten uit 2011 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2010 »
Alle nieuwsberichten uit 2010 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2009 »
Alle nieuwsberichten uit 2009 met links naar de foto's.

 

Nieuwsarchief 2008 »
Alle nieuwsberichten uit 2008 met links naar de foto's.

 

 

 

© ArjoFrank

ArjoFrank Fotografie